Snart dags för Trofeo Abarth 2017

Snart dags för Trofeo Abarth 2017

in Nyheter

Joakim Darbom har redan kört årets första tester med den uppdaterade Abarth 695:a han skall ta hem årets Trofeo Abarth med. Italienska V-Action kör 2017 med enhetligt blå-vitt utseende för alla bilar i teamet och förhoppningsvis är det ur den här vinkeln konkurrenterna får se bil nr 11. Vid testerna på banorna Franciacorta och Cremona i början av mars var Jocke som vanligt snabb från start och allt ser bra ut inför säsongspremiären på Misano 2 april. Är du intresserad av att hänga med på någon av årets tävlingar, kontakta oss, vi kan arrangera hela eller delar av resan. Plus VIP-biljetter under racehelgerna förstås.

Här är årets kalender, som vanligt klassiska italienska banor, med en avstickare till Österrike:

Misano, Italien – 2 april
Adria, Italien – 7 maj
Red Bull Ring, Österrike – 11 juni
Vallelunga, Italien – 25 juni
Mugello, Italien – 16 juli
Imola, Italien – 10 september
Monza, Italien – 22 oktober