Speedlab segrar i DRC 2018, All in får nöja sig med 2:a efter 3 raka totalsegrar..

Speedlab segrar i DRC 2018, All in får nöja sig med 2:a efter 3 raka totalsegrar..

in Darbom Racing Cup, Motorevent, Nyheter

Efter 3 stycken heta deltävlingar i Darbom Racing Cup med 2 olika segrare, Speedlab och All in – står Speedlab som totalsegrare. CR Racing Team avslutade totalpallen på 3:e plats!

Pallen besöktes av totalt 5 stycken lag, marginalerna var inte mer än 0,8 sekunder mellan 1an och 2an under deltävling 2 – EFTER CA 140 VARV och 60 minuter senare, mycket blandade känslor och ett jädra kul mästerskap har vi haft. Kampen stod mellan 11 stycken lag, och till nästa års tävlingar siktar vi på att fylla alla gokartar på Gokart Stockholm, hela 13 stycken. SÅ förboka er plats redan idag till racing@darbom.com.

Finalen avslutades med italiensk buffé, olika prisutdelningar med kvällens resultat samt totalen med vandringspris. Det delades även ut några påskägg till 2 stycken lag. V-Racing, en samarbetspartner var på plats och presenterade ett ”SPECIAL” pris som 1an och 2an av Cupen fick ta del av. Dem ska mötas i ett sista avgörande i V-Racings racing simulatorer, och köra ett sista långlopp i deras lokal i Hägersten. Klicka HÄR för med info om V-Racing.

Stort tack till alla involverade människor samt Gokart Stockholm. VI SYNS NÄSTA ÅR MINA VÄNNER!

Hälsar Darbom Racing!