Y.P.D Training

TRÄNING
Young Potential Drivers Training

Period:
Träna tillsammans med YPD gruppen. Ingå i Stockholms gruppen eller träna på distans och ha coach kontakt via telefon och mail.

Syfte:
– Målet med elitträning är att alltid vara bäst. Bäst förbered inför vad som komma skall. Börja inte tävlingssäsongen alldeles ringrostig och i dålig form. Ska man satsa så pass hårt som många väljer att göra med material, motorer, träningsläger m.m. vore det väldigt opassande att självaste chauffören inte håller måttet när det väl gäller. Var bäst innan start och även efter racet, var bäst i depån och var bäst i teamet i samtliga kategorier.

”Var förberedd på nästa kapitel i karriären”. Med det menar jag, fokusera inte fysiska formen över dagens satsning. Var redo för en satsning i tuffaste klassen, ringer Tony Karts fabriks team imorgon och vill ha familjens driver i en KZ1 kart under 1 hel vecka med heldags körningar ska detta klaras av. Ringer Italienska F3 teamet PREMA imorgon, ska ni vara redo att köra 3 dagar test. Eller vill ni missa chansen av er karriär?

Stockholmsgruppen
– Träna upp till 45 tillfällen tillsammans med Joakim Darbom i gymlokaler samt ute i Stockholms finaste terrängspår
– Bär YPD tröjor med stolthet mot elittoppen
– Försäsongsträning samt underhållsträning
– Gymkort ingår till ansvarig förälder, kom igång med träningen efter julledigheterna eller var med och träna medans son/dotter coachas
– Kost råd och tips under tävlingshelger ingår
– Vi har en hög lägsta nivå

Distans
– Var med redan innan första tävlingen, så redo som ni bara kan vara
– Få periods träningsprogram som utgår ifrån minimum 2-3 pass i veckan. Kondition och styrka, smidighet, balans och koordination.
– Bär YPD tröjor med stolthet runt spåren
– Försäsongsträning samt underhållsträning
– Kost råd och tips under tävlingshelger ingår
– Vi har en hög lägsta nivå

Kontakt till Joakim

073 393 07 31
racing@darbom.com